Jump to content
Dacity.Com

A different look...

Wolfie

"Beyond" skin  

7 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_acMn
Gram tu z trzech miesiecy, mysle ze moge sobie pozwolic cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. To co uderza na starcie to ilosc slotow — gdzies 5-6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie krecisz w kolko to samo.

Nic odkrywczego: Gates of Olympus oraz Gates of Olympus, standard — Pragmatic Play. Jest tez Yggdrasil i Betsoft, wiec providerzy sa normalni. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, mnie to jakos nie kreci. W dziale live obsluguje Evolution — Monopoly Live po angielsku, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.

Bonus powitalny to 100% do jakichs 1500 zl plus paczka free spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu to x40, standardowo, wiec trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez drobny no deposit po weryfikacji, tylko ze to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz registration przed rejestracja.

Kasa dzialaja przyzwoicie. Karta depozyt wchodzi od reki, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem w krypto i szlo do godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Sprawdzanie dokumentow to jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, obsluga reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka siedzi u mnie na telefonie calkiem znosnie, jedyne ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Formalnie to Curacao, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach musisz rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie.

Guest 888starz_wwpn
Siedze na tym z pol roku, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki — gdzies 5-6 tysiecy automatow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Ze mnie klasyk — Gates of Olympus plus Gates of Olympus, standard — Pragmatic. Jest tez NetEnt i troche Betsoft, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Aviator i te crashe tez maja, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Live obsluguje Evolution — Lightning Roulette po angielsku, krupierow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.

Pakiet powitalny to 100% pierwszego depozytu i do tego 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Wager to x40, standardowo, co oznacza ze nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada drobny no deposit za sama rejestracje, ale to akcje czasowe — to co akurat leci widac na 888starz bonus bez depozytu 2026 zanim wplacisz.

Z wyplatami — tu akurat nie narzekam. Karta depozyt leci w sekunde, minimalny depozyt niecale 30 zl. Wyplacalem w krypto i schodzilo jakies dwie godziny, karta juz wolniej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow jednak mnie zmeczyla — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.

Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Pod iOS jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, nie polska, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku trzeba pomyslec sam. Komus to przeszkadza, komus nie — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use