Jump to content
Dacity.Com

A different look...

Wolfie

"Beyond" skin  

7 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 882
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_vipl
Siedze na tym jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest naprawde sporo — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, choc realnie i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play'n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Powitalny pakiet jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na télécharger 888starz zanim wplace.

Zakladanie konta trwa minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Visa/Mastercard — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Jedyne co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.

Guest bruce_qxkr
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem tu z polecenia kumpla, bo mialem dosc starych miejscowek gdzie wyplaty ciagnely sie tydzien. Konto zalozylem w doslownie dwie minuty — standard, mail plus haslo, no i wybor PLN. Minimalna wplata to jakies okolo 90 zl, co jest ok.

Automatow maja od groma — gdzies kolo 3500 tytulow, przynajmniej tak podaja. Najczesciej odpalam Pragmatic Play, Gates of Olympus i Sweet Bonanza to moje ulubione. Jest tez Play'n GO — Book of Dead oczywiscie jest, NetEnt, Betsoft i Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megawaysy. Sekcja live stoi na Evolution — krupierzy realni, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time potrafi wciagnac na godziny.

Co do bonusow — bonus na start to doplata 100% i darmowe spiny do tego, ale uwaga na obrot. Widzialem tez oferte typu 50 FS na Diamond Jungle za sama rejestracje — u mnie zadzialalo, ale trzeba bylo wklepac kod przy zakladaniu konta. Liste bonusow sprawdzisz na bruce bet bonus 50 zł jesli chcesz porownac.

Z wyplatami szly zwykle w ciagu doby. Skrill i Neteller poszly ekspresowo, karta Visa/Mastercard to juz dwa dni robocze. I tu mala lyzka dziegciu: weryfikacja konta trwala prawie tydzien, a support odpowiadal dosc sucho. Czat dziala cala dobe, niby po polsku, choc czasem jezyk troche kanciasty.

Na telefonie odpalam przez przegladarke — osobnej apki nie potrzeba, wszystko sie skaluje normalnie. Na dole strony jest licencja Curacao, standard w tej branzy, ale warto wiedziec. Jak dla mnie bruce bet opinie mam raczej pozytywne, choc bez fajerwerkow. Jak u Was z wyplatami? Dajcie znac.

Guest 888starz_eqot
Assalomu alaykum, to'rt-besh oydan buyon shu yerda o'ynayman, shu sababli tajribamni yozib qo'yay dedim. Ochig'i, avvaliga unchalik umid qilmagandim — bundan avval ikkita konторada pul yechishda muammo bo'lgan. 888starz hozircha meni jiddiy boshog'riq qilmadi.

Slotlar miqdori chindan ham kattagina — hisoblamadim, biroq taxminan 7000 atrofida bor. Ko'proq Pragmatic Playning mashhur narsalarini aylantiraman: Gates of Olympus va Sweet Bonanza. Play'n GOdan Book of Dead klassikasi ham turibdi, Yggdrasilning eskirmagan ishlari ham uchraydi. Bir narsa jonimga tegdi — qidiruv filtri biroz qo'pol ishlaydi, izlagan slotni topmaguncha ancha varaqlaysan.

Jonli dilerlar bo'limi menga ko'proq yoqadi. Evolution Gamingning jonli stollari bor, tirik krupyelar bilan ruletka va blackjack, Crazy Time kabi shou-o'yinlar ham kechalari to'lib ketadi. Internetim Toshkentda yaxshi, shu sabab lag sezmadim, ammo 4G da ba'zan sifat pasayadi. Yangi kelganlar uchun birinchi depozitga 100 foizli bonus va 150 bepul spin beriladi, wager 40x atrofida — ochig'i bu yengil shart emas, shu bois men bonusni ko'pincha rad etaman. Deposit qilmasdan aksiyalar vaqti-vaqti bilan bo'ladi, aktual shartlarni 888starz uz orqali tekshirib ko'ring.

Registratsiya tez bo'ldi, minimal depozit kichkina — o'zim bir necha dollarlik summa bilan sinab ko'rgandim. Pul kiritish-chiqarishda karta, Skrill, Neteller va Bitcoin va boshqa kripto ishlaydi. USDT bilan yechish mening holimda yarim soat davom etdi, kartaga esa bir sutkacha kutdim. Verifikatsiya so'ralgan edi, albatta — ID surati jo'natdim, tez ko'rib chiqishdi.

Telefonda ishlash yomon emas, Android-ga apk to'g'ridan-to'g'ri yuklab olinadi, brauzer versiyasi ham yomon emas. Qo'llab-quvvatlash chatda rus tilida tez javob beradi, o'zbekcha esa har doim topilmaydi — mana shu joyi biroz cho'ktiradi. Ruxsatnomasi Curacao, ya'ni bizda rasmiy tartibga solinmagan — buni bilib turing. Men har oy qancha o'ynashimni oldindan belgilab olaman va undan chiqmaslikka harakat qilaman.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use