Jump to content
Dacity.Com

A few new/updated features

Wolfie

Recommended Posts

Guest wyplacalne_jlei
Gram tu od jakichs trzech miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem latalem po roznych stronach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwszy cashout zszedl mi w okolicach 7 godzin na Skrill, drugi w podobnym czasie.

Slotow jest masa — w okolicach 2800 slotow, w wiekszosci Pragmatic, Play'n GO i NetEnt. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, choc wpadlem ostatnio na automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time zawsze pelne.

Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wager x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja partiami po 20, co jest troche upierdliwe. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na slottyway wyplacalne kasyna internetowe przed rejestracja — duzo mi to dalo.

Zapis to doslownie 2 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus jak na nasz rynek.

Minusy? Obsluga potrafi milczec kwadrans, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. KYC poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use