Guest Maximozerse Posted Saturday at 04:12 PM Report Share Posted Saturday at 04:12 PM darknet drug market dark web market Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CarlosTurce Posted Saturday at 04:12 PM Report Share Posted Saturday at 04:12 PM dark web sites dark web market urls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chasemor Posted Saturday at 04:12 PM Report Share Posted Saturday at 04:12 PM dark web market list darknet markets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted Saturday at 04:24 PM Report Share Posted Saturday at 04:24 PM dark web market links dark web markets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted Saturday at 06:03 PM Report Share Posted Saturday at 06:03 PM darknet markets onion address darkmarket 2026 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bruce_uukr Posted Saturday at 07:25 PM Report Share Posted Saturday at 07:25 PM Gram na tym kasynie jakies czterech miesiecy, mysle ze moge sie wypowiedziec. Wpadlem tu z polecenia kumpla, bo znudzily mi sie kilku innych stron z ciaglymi problemami z wyplatami. Zakladanie konta to jakies trzy minuty — mail, haslo, waluta PLN i tyle. Minimalna wplata jest ustawione na okolo 90 zl, nic strasznego. Gier jest masa — w okolicach 3500 tytulow, przynajmniej tak podaja. Ja lece przede wszystkim w Pragmatic Play, klasyka czyli Gates of Olympus i Sweet Bonanza to moje ulubione. Jest tez Play'n GO — Book of Dead oczywiscie jest, NetEnt, Betsoft i Yggdrasil, no i Big Time Gaming dla fanow megaways. Live to dzialka Evolution i to widac, Crazy Time i Lightning Roulette to u mnie standard. Jesli chodzi o promocje — bonus na start to doplata 100% i darmowe spiny do tego, ale uwaga na obrot. Jest tez opcja bez wplaty — u mnie zadzialalo, ale trzeba bylo wklepac kod przy zakladaniu konta. Liste bonusow znajdziesz w bruce bet logowanie bo zmieniaja sie co miesiac. Z wyplatami u mnie schodzily od kilku godzin do doby. Neteller to jakies 3-6 godzin, krypto tez jest, BTC schodzi szybko. Tu jednak minus: weryfikacja konta trwala dwa dni, a konsultant na czacie odpisywal szablonami. Support jest 24/7, niby po polsku, choc czasem jezyk troche kanciasty. Mobilnie odpalam przez przegladarke — dedykowanej aplikacji nie ma i szczerze nie brakuje mi jej, wszystko sie skaluje normalnie. Na dole strony jest licencja Curacao, standard w tej branzy, ale warto wiedziec. Jak dla mnie bruce bet opinie sa calkiem niezle, z zastrzezeniami do weryfikacji. Jak u Was z wyplatami? Ciekawy jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CarlosTurce Posted Saturday at 07:35 PM Report Share Posted Saturday at 07:35 PM dark markets dark market url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chasemor Posted Saturday at 07:35 PM Report Share Posted Saturday at 07:35 PM tor drug market dark markets 2026 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maximozerse Posted Saturday at 07:35 PM Report Share Posted Saturday at 07:35 PM darknet drug links darknet sites Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted Saturday at 09:13 PM Report Share Posted Saturday at 09:13 PM dark market list darknet market Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts