Guest Maximozerse Posted August 28 Report Share Posted August 28 darknet sites bitcoin dark web Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chasemor Posted August 28 Report Share Posted August 28 dark web markets dark market url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 28 Report Share Posted August 28 dark web marketplaces darknet site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fieryplay_ramn Posted August 28 Report Share Posted August 28 Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — cos ponad 2500 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft. Sam siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci. Sekcja live stoi na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac. Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — standard w tej branzy. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na fiery play jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja. Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — standard, poszlo gladko. Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 28 Report Share Posted August 28 darknet links tor drug market Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maximozerse Posted August 28 Report Share Posted August 28 darknet market lists dark web market urls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chasemor Posted August 28 Report Share Posted August 28 darknet site dark market link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 28 Report Share Posted August 28 darknet market links darknet market links Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CarlosTurce Posted August 28 Report Share Posted August 28 dark market url darkmarket 2026 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 28 Report Share Posted August 28 dark market url darknet market Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts