Guest Jamesnus Posted August 6 Report Share Posted August 6 dark market link darknet markets url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 7 Report Share Posted August 7 best darknet markets dark web marketplaces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 7 Report Share Posted August 7 dark web drug marketplace tor drug market Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 7 Report Share Posted August 7 dark web market list darkmarket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 7 Report Share Posted August 7 darknet drug links darkmarket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 7 Report Share Posted August 7 dark web market urls darknet markets 2026 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 7 Report Share Posted August 7 dark market url darkmarket url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 7 Report Share Posted August 7 dark markets 2026 darknet marketplace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted August 8 Report Share Posted August 8 darknet markets url darkmarket link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mostbet_wskn Posted August 8 Report Share Posted August 8 Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi. Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play'n GO dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam. Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na aplikacja mostbet zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Kase wyciagam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli. Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts