Jump to content
Dacity.Com

A few new/updated features

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mostbet_wskn
Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play'n GO dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na aplikacja mostbet zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use