Jump to content
Dacity.Com

Over 1100 posts...

Wolfie

Recommended Posts

Guest 888starz_cypn
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 6 tysiecy pozycji, co brzmi absurdalnie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

U mnie to Book of Dead oraz Sweet Bonanza, czyli Pragmatic Play. Znajdziesz tez NetEnt i troche Betsoft, wiec pod tym wzgledem sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator sa, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution — Crazy Time z angielskim krupierem, stolow po polsku nie widzialem, i to troche boli.

Powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Wager wynosi x40, standardowo, co oznacza ze trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Czasem wpada bonus bez depozytu za sama rejestracje, choc to rotuje — aktualne kody sprawdzisz na 888starz apk download zanim wplacisz.

Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Przez Skrilla wplata wchodzi od reki, minimalny depozyt okolo 20 zl. Zlecalem wyplate w krypto — schodzilo do godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja to jednak byla upierdliwa — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga odpisuje szybko, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Papiery Curacao, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i rozliczenie musisz pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use