Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 222.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_enei
Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow — jakies 6 tysiecy automatow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Ze mnie klasyk — Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus, no i Pragmatic. Znajdziesz tez Play'n GO oraz Microgaming, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator tez maja, mnie to nigdy nie przekonalem. Na zywo obsluguje Evolution — Crazy Time jest po angielsku, stolow po polsku nie widzialem, i to troche boli.

Powitalny to 100% pierwszego depozytu i do tego okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu wynosi x40, standardowo, wiec nie ma cudow — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, choc to rotuje — aktualne kody sa wypisane na 888starz jesli ci zalezy.

Kasa to dla mnie plus. Przez Skrilla depozyt wchodzi od reki, minimalny depozyt niecale 30 zl. Wyciagalem na Skrilla i szlo w kilka godzin, na karte to juz inna bajka, dwa dni. KYC to jednak byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, support na czacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.

Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, z tym ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS bywa roznie. Formalnie Curacao, nie polska, zatem 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie kazdy musi ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.

Guest 888starz_puei
Obstawiam tu z pol roku, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. Od razu widac ze liczba gierek — jakies 5-6 tysiecy pozycji, co brzmi absurdalnie, ale realnie krecisz w kolko to samo.

U mnie to Gates of Olympus plus Sweet Bonanza, standard — Pragmatic. Znajdziesz tez Play'n GO i Play'n GO, wiec pod tym wzgledem sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe sa, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. W dziale live kreci Evolution — Crazy Time jest po angielsku, krupierow po polsku nie widzialem, co dla czesci osob bedzie minusem.

Powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Wager wynosi x35, co oznacza ze trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Widzialem tez cos bez depozytu za sama rejestracje, ale to rotuje — aktualne kody sa wypisane na 888starz registration przed rejestracja.

Z wyplatami dzialaja przyzwoicie. Karta depozyt wchodzi od reki, minimum to okolo 20 zl. Zlecalem wyplate w krypto i schodzilo do godziny, na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow to jednak trwala cztery dni — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.

Apka dziala i jest lzejsza od strony, jedyne ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Pod iOS jest przez TestFlight. Licencja to Curacao, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku musisz pomyslec sam. Komus to przeszkadza, komus nie — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu.

Guest 888starz_kyei
Gram tu z trzech miesiecy, wiec chyba mam prawo wrzucic pare slow. Zapisalem sie z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — cos kolo 7 tysiecy tytulow, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Nic odkrywczego: Sweet Bonanza i Big Bass, no i Pragmatic Play. Znajdziesz tez Yggdrasil i troche Play'n GO, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Aviator tez maja, mnie to jakos nie kreci. Live obsluguje Evolution — Crazy Time po angielsku, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.

Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu wynosi x35, wiec nie ma cudow — radze doczytac, serio. Bywa tez drobny no deposit po weryfikacji, tylko ze to rotuje — aktualne kody sa wypisane na 888starz com przed rejestracja.

Kasa dzialaja przyzwoicie. Karta wplata wchodzi od reki, minimalny depozyt niecale 30 zl. Zlecalem wyplate na Skrilla i schodzilo do godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow niestety trwala cztery dni — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka jest i jest lzejsza od strony, z tym ze nie ma jej w Google Play, co dla wielu jest czerwona lampka. Pod iOS jest przez TestFlight. Licencja to Curacao, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i o podatkach trzeba pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje — ja tylko pisze jak jest. Na razie zostaje, bez fajerwerkow.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use