Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 220.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mostbet_czOl
Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Play'n GO siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet app polska jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use