Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 211.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mostbet_ukon
Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play'n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, choc ostatnio czesciej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet apk jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

Guest Michaelelorn
Алкогольная зависимость и ее острые последствия требуют немедленного врачебного вмешательства. Наша наркологическая служба в Люберцах предлагает оперативный вызов нарколога в любое время и день недели, врач выезжает по указанному адресу сразу после оформления заявки. Мы понимаем, что в критической ситуации счет идет на минуты, поэтому выезд специалиста организован так, чтобы вы или ваш близкий человек получили квалифицированную поддержку максимально быстро. Когда врач приезжает на вызов, то в первую очередь проводит обследование состояния пациента, чтобы понять, какая медицинская помощь нужна и требуется ли госпитализация в стационар. Такой подход позволяет избежать опасных осложнений хронического алкоголизма, включая нарушения работы сердца, печени и нервной системы, еще на догоспитальном этапе.
Выяснить больше - vrach-narkolog-na-dom

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use