Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 198.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_eckn
Od jakiegos czasu ogram 888starz raczej dobre kilka miesiecy i stwierdzilem, ze podziele sie. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim siedze w slotach i jest w czym wybierac. Jest chyba z trzy tys. tytulow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead sa bez szukania, ale prawde mowiac najczesciej wracam do paru swoich tytulow. Grafika jest ok na mobilce.

Jak ktos woli live — obsluguje to Evolution, z prawdziwymi krupierami, plus rozne teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Jesli chodzi o forse — robilem karte i Neteller, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy cashout mialem na koncie w niecale pol dnia, na e-wallecie sa najszybsze. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki u 888starz kod na spiny zanim sie zapiszesz, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny prezentuje sie solidnie — jest spory procent od wplaty oraz paczke free spinow. Wager wynosi okolo x40, co szczerze nie jest tragedia, ale jak zawsze warto doczytac regulamin. Minimalny depozyt to grosze, rejestracja zajela mi doslownie pare minut. Apka mobilna istnieje i jest znosna, sciagalem apk ze strony.

Zeby nie bylo za rozowo — obsluga potrafi mieli wolno, szczegolnie pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow troche mnie zirytowala, ale to chyba z powodu licencji to norma. W sumie — 888starz mi pasuje, zdania na forach bywaja mieszane, dlatego wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use