Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 191k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_yfei
Na 888starz siedze chyba jakies pare tygodni i stwierdzilem, ze podziele sie. Nie ma co owijac w bawelne — zapisalem sie glownie dla bonusu i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu testuje na spokojnie.

Najbardziej lece w automaty i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad dwa tys. tytulow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead masz od reki, choc prawde mowiac najczesciej wracam do paru swoich ulubiencow. Ladowanie dziala gladko tez na kompie.

Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, na zywca, a jeszcze rozne teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac niesamowicie. Jesli chodzi o forse — wrzucalem przez Visa i Skrill, da sie tez Mastercard. Pierwsza wyplate mialem na koncie w jakies kilka godzin, e-portfele sa najszybsze. Warto zerknac na aktualne kody i promki zaraz na 888starz no deposit przed rejestracja, regularnie sie aktualizuje.

Pakiet powitalny wyglada przyzwoicie — dostajesz spory procent od wplaty i do tego jakies 150 free spinow. Obrot wynosi 40x, co szczerze nie jest tragedia, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Minimalny depozyt to grosze, rejestracja zajela mi jakies pare minut. Aplikacja na androida tez jest bez wiekszych zgrzytow, apk ze strony.

No i teraz lyzka dziegciu — czat czasem mieli wolno, zwlaszcza wieczorami. Weryfikacja konta tez mnie wkurzyla, ale widocznie kwestia regulacji tak musi byc. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, opinie na forach bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use