Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 147.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_hmOr
Pozdravljeni vsi skupaj. Moram povedati svojo zgodbo. Dolga leta sem se boril s to odvisnostjo. Potem pa sem po dolgem iskanju nasel odvajanje od alkohola pri metodi, ki resnicno deluje. Nisem verjel, da bo delovalo. Ampak sem vseeno poskusil. In zdaj, ko gledam nazaj, lahko recem, da je bilo to najboljsa odlocitev. Vec o tem in o celotnem postopku si lahko preberete neposredno na uradnem viru: zdravljenje alkoholizma zdravljenje alkoholizma. Ni lahko priznati, ampak se splaca.

Ce se vi ali kdo od vasih bliznjih sooca s tem — vzemite si cas in raziscite. Nikoli ni prepozno za nov zacetek.

Guest alkoholizem_xfSi
Ze dolgo casa nisem vedel, kako naprej. Potem pa sem po nakljucju nasel nekaj, kar je spremenilo vse. Govorim o odvajanju od alkohola pri Dr Vorobjev centru. Veste, ni to le navada, ampak resna tezava. In mnogi ne vedo, kam se obrniti. Zato svetujem, da si vzamete cas in preberete posodobljene podatke, ki so na voljo na tej povezavi: alkoholizem alkoholizem. Na tej povezavi so odgovori na vsa vprasanja.

Meni je ta pristop pomagal. Ni bilo lahko, ampak zdaj sem ponosen nase. Ce kogarkoli, ki ga imate radi ne ve, kam se obrniti - najboljsa odlocitev je poklicati. Nikoli ni prepozno za nov zacetek.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use