Jump to content
Dacity.Com

On a new host (and other stuff)...

Wolfie

Recommended Posts

Guest 888starz_fjkr
Gram na 888starz raczej z pare miesiecy i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Nie ma co owijac w bawelne — zapisalem sie glownie dla bonusu i nie zaluje. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze testuje na spokojnie.

Najbardziej lece w automaty i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Grafika nie tnie tez na kompie.

Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, na realnych ludziach, plus te cale game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac niesamowicie. Co do kasy — robilem BLIK-a i crypto, mozna rowniez Mastercard. Pierwszy cashout dostalem w jakies 24h, e-portfele ida najszybciej. Warto zerknac na swieze oferty zaraz na 888starz bukmacher jak cos, bo sie zmieniaja.

Bonus na start prezentuje sie calkiem niezle — dorzucaja do 1500 euro plus paczke darmowych spinow. Wager wynosi 40x, co no w normie, ale jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Wejscie niewielki, rejestracja zajela mi jakies chwile. Apka mobilna tez jest i jest znosna, apk z ich stronki.

Nie wszystko jest idealne — support czasem odpisuje z opoznieniem, szczegolnie w nocy. Weryfikacja konta tez mnie zirytowala, ale to chyba kwestia regulacji tak musi byc. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, zdania w sieci bywaja mieszane, dlatego zobacz na spokojnie, na malych stawkach.

• Replies 294k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use