Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

Guest 888starz_fjer
Salom, yarim yildan beri shu yerda vaqt o'tkazaman, shu sababli fikrimni bo'lishmoqchiman. Rostini aytsam, avvaliga unchalik ishongan emasman — bundan avval ikkita saytda kechikish bilan azob chekkandim. 888starz shu paytgacha meni jiddiy ovoraga qo'ymadi.

Slotlar miqdori rostdan ham ko'pchilikni hayratda qoldiradi — hisoblamadim, biroq kamida 7000 atrofida bor. Ko'pincha Pragmaticning tanish narsalarini aylantiraman: Gates of Olympus, Sweet Bonanza. Playn GOdan Book of Dead klassikasi ham bor, NetEntning yaxshi ishlari ham uchraydi. Bir narsa jonimga tegdi — katalog filtri ozgina chala, izlagan slotni topmaguncha biroz aylanasan.

Live-kazino menga ko'proq yoqadi. Evolution Gamingning stollari bor, haqiqiy krupyelar bilan ruletka va blackjack, Crazy Time esa oqshomlari juda gavjum. Internetim Toshkentda barqaror, shu sabab uzilish bo'lmadi, lekin mobil internetda ba'zan video sekinlashadi. Yangi ro'yxatdan o'tganlarga birinchi to'ldirishga 100 foizli bonus va 200 ta bepul aylanish taklif qilinadi, otыgrыsh sharti 35x atrofida — ochig'i osonlikcha yopilmaydi, shu bois men bonusni ko'pincha rad etaman. Deposit qilmasdan aksiyalar ham chiqib turadi, joriy takliflarni 888starz da ko'rib olsangiz bo'ladi.

Ro'yxatdan o'tish tez bo'ldi, minimal depozit juda past — o'zim bir necha dollarlik summa bilan boshlagandim. Pul kiritish-chiqarishda Visa va Mastercard, e-hamyonlar hamda Bitcoin va boshqa kripto bor. Kripto orqali yechish mening holimda bir soatgacha oldi, kartaga esa 24 soatgacha kutishga to'g'ri keldi. Verifikatsiya talab qilingan edi — ID surati yubordim, ertasiga tasdiqlashdi.

Mobil ilovada ishlash yomon emas, Android-ga ilova to'g'ridan-to'g'ri yuklab olinadi, brauzer versiyasi ham yomon emas. Qo'llab-quvvatlash onlayn chatda ruschada 10 daqiqada javob berdi, o'zbekcha bo'lsa har doim topilmaydi — mana shu joyi ozgina cho'ktiradi. Ruxsatnomasi Curacao, ya'ni bizda hammasi o'z mas'uliyatingizda — buni yodda tuting. O'zim oyiga budjet belgilab qo'yaman va shundan oshirmayman.

• Replies 847k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_jmMa
Siedze na tym jakies trzech miesiecy, mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to liczba gierek — cos kolo 5-6 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.

U mnie to Book of Dead plus Big Bass, czyli to samo co wszedzie. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i Betsoft, wiec pod tym wzgledem to nie jakies podrobki. Aviator oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution — Crazy Time po angielsku, polskich stolow niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.

Powitalny to 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot wynosi x40, co oznacza ze nie ma cudow — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Bywa tez bonus bez depozytu po weryfikacji, choc to zmienia sie co chwile — aktualne kody sprawdzisz na 888starz aviator jesli ci zalezy.

Kasa dzialaja przyzwoicie. Blikiem wplata leci w sekunde, minimalny depozyt jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel i schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. KYC niestety byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, tylko czasem czujesz bota.

Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie calkiem znosnie, z tym ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iPhonie bywa roznie. Papiery to Curacao, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i o podatkach musisz rozwazyc samodzielnie. Dla czesci to dyskwalifikuje — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.

Guest 888starz_itMa
Gram tu z trzech miesiecy, mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Trafilem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. Od razu widac ze ilosc slotow — jakies 5-6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Ze mnie klasyk — Book of Dead oraz Sweet Bonanza, czyli Pragmatic Play. Znajdziesz tez Yggdrasil i Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote — Monopoly Live z angielskim krupierem, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.

Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Obrot to x40, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez bonus bez depozytu za sama rejestracje, tylko ze to akcje czasowe — to co akurat leci sa wypisane na how to delete 888starz account przed rejestracja.

Z wyplatami to dla mnie plus. Karta depozyt jest natychmiast, minimum to niecale 30 zl. Wyciagalem na Skrilla — schodzilo w kilka godzin, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. KYC niestety mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.

Apka na Androida jest i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze sciagasz apk ze strony, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest przez TestFlight. Papiery to Curacao, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i rozliczenie trzeba ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.

Guest wyplacalne_reei
Gram tu od jakichs pol roku i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. Tu pierwszy przelew zszedl mi w okolicach 7 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.

Slotow jest masa — ponad 3000 slotow, przewaznie Pragmatic z Play'n GO plus troche NetEnta. Najczesciej odpalam w Book of Dead i Gates of Olympus, ale wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.

Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Free spiny wpadaja w ratach przez 5 dni, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale to symboliczne 25 zl. Sprawdzalem warunki z zestawieniem na wyplacalne kasyna opinie zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.

Zakladanie konta zajela 3 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.

Minusy? Obsluga w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Aplikacji brak, ale strona z telefonu chodzi normalnie.

Guest EdwardSquip
pharmacy wholesalers canada or canadian pharmacies online canadapharmacyonline legit
http://clients1.google.com.tw/url?sa=i&url=https://mapletrustrx.com 77 canadian pharmacy and http://sotoycasal.com/user/tazzrnyggy/ canadianpharmacyworld
global pharmacy canada canadapharmacyonline com and reputable canadian online pharmacies northern pharmacy canada

Guest EdwardSquip
canadian compounding pharmacy or maple leaf pharmacy in canada canada drugs online review
http://maps.google.com.mx/url?q=http://mapletrustrx.com canadian pharmacy tampa and http://www.sportchap.ru/user/rtzboxzojx/ canadian drugstore online
legitimate canadian pharmacies canadian neighbor pharmacy or canadian pharmacy ltd buy canadian drugs

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use