Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 813.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_twpn
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to ilosc slotow — jakies 6 tysiecy pozycji, co brzmi absurdalnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

U mnie to Gates of Olympus i Big Bass, czyli to samo co wszedzie. Jest tez Play'n GO i Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego nie przekonalem. Live to Evolution robi robote — Lightning Roulette z angielskim krupierem, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, i to troche boli.

Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl plus okolo 150 spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu to x40, standardowo, wiec trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez bonus bez depozytu za sama rejestracje, choc to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz play zanim wplacisz.

Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Karta depozyt jest natychmiast, minimalny depozyt okolo 20 zl. Wyplacalem na e-portfel i schodzilo jakies dwie godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Sprawdzanie dokumentow to jednak trwala cztery dni — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, ale gadasz troche z automatem.

Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, jedyne ze sciagasz apk ze strony, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Formalnie to Curacao, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku musisz rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Na razie zostaje, na spokojnie.

Guest JosephCralo
Помощь может включать консультацию, детоксикацию, стационар и дальнейшее сопровождение по показаниям.
Изучить вопрос подробнее - https://s.vyvod-iz-zapoya-v-krasnoyarske17.ru/

Guest 888starz_pnei
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, mysle ze mam prawo cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — gdzies 5-6 tysiecy automatow, co na papierze brzmi ladnie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.

U mnie to Book of Dead plus Gates of Olympus, czyli Pragmatic Play. Znajdziesz tez NetEnt oraz Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator tez maja, mnie to nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote — Lightning Roulette z angielskim krupierem, krupierow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.

Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi paczka free spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu jest x35, co oznacza ze trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, choc to rotuje — swieze kody promocyjne widac na 888starz. przed rejestracja.

Wyplaty to dla mnie plus. Karta wplata jest natychmiast, minimum to niecale 30 zl. Wyciagalem na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. KYC niestety byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka na Androida jest i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze nie ma jej w Google Play, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS jest przez TestFlight. Licencja Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku trzeba rozwazyc samodzielnie. Dla czesci to dyskwalifikuje — pisze co widze. Na razie zostaje, bez fajerwerkow.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use