Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 684.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_tlsn
Konto na 888starz mam chyba jakies kilka tygodni i stwierdzilem, ze rzuce tu pare slow. Tak z reka na sercu — trafilem tu przez znajomego i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie.

Najbardziej siedze w slotach i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad dwa tys. automatow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza i Book of Dead masz na wyciagniecie reki, choc szczerze najczesciej siedze na paru swoich ulubiencow. Grafika dziala gladko nawet na slabszym telefonie.

Jak ktos woli prawdziwego krupiera — jest sekcja od Evolution, na realnych ludziach, plus rozne teleturnieje typu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Wplaty i wyplaty — robilem Visa i Skrill, da sie tez Bitcoinem. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale 24h, e-portfele ida najszybciej. Jesli komus zalezy na biezace bonusy zaraz na 888starz official website przed rejestracja, regularnie sie aktualizuje.

Bonus na start jest przyzwoicie — jest spory procent od wplaty plus paczke darmowych spinow. Wager wynosi okolo x40, co szczerze nie jest tragedia, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Prog niewielki, rejestracja zajela mi jakies pare minut. Aplikacja na androida istnieje i jest znosna, instalka poza sklepem ze strony.

Nie wszystko jest idealne — obsluga czasem kaze czekac, szczegolnie w nocy. KYC troche mnie zirytowala, choc widocznie z powodu licencji to norma. Ogolnie — zostaje na razie, zdania w sieci sa rozne, wiec sprawdz sam, zanim wrzucisz kase.

Guest 888starz_kypi
Gram na 888starz juz dobre pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie ma co owijac w bawelne — zapisalem sie glownie dla bonusu i jakos zostalem. Jako gracz z Polski nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.

Najbardziej krece sloty i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad dwa tys. tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza i Book of Dead masz od reki, ale szczerze najczesciej siedze na paru swoich ulubiencow. Grafika jest ok tez na kompie.

Dla tych co lubia klimat kasyna na zywo — sa stoly od Evolution, na realnych ludziach, plus rozne game show typu Crazy Time. Zjada czas bardziej niz myslalem. Co do kasy — wrzucalem przez karte i Neteller, obsluguje tez Mastercard. Pierwszy raz dostalem w niecale kilka godzin, Skrillem sa najszybsze. Mozesz podejrzec swieze oferty u 888starz bonus code przed rejestracja, regularnie sie aktualizuje.

Bonus na start wyglada calkiem niezle — dostajesz spory procent od wplaty oraz jakies 150 darmowych spinow. Obrot stoi na 40x, i to no nie jest tragedia, choc jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Minimalny depozyt niewielki, zapis trwala jakies chwile. Aplikacja na androida tez jest bez wiekszych zgrzytow, sciagalem apk ze strony.

Zeby nie bylo za rozowo — obsluga bywa ze odpisuje z opoznieniem, szczegolnie wieczorami. Weryfikacja konta troche mnie zmeczyla, ale rozumiem, ze z powodu licencji to norma. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, zdania w sieci bywaja mieszane, dlatego zobacz na spokojnie, bez szalenstwa na start.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use