Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

Guest 888starz_bmkr
Konto na 888starz mam chyba z pare miesiecy i w koncu postanowilem, ze napisze co i jak. Nie ma co owijac w bawelne — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Liczylem grubo ponad dwa tysiace automatow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza i Book of Dead sa bez szukania, ale prawde mowiac najczesciej siedze na jednego czy dwoch ulubiencow. Grafika dziala gladko tez na kompie.

Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, z prawdziwymi krupierami, do tego te cale teleturnieje typu Crazy Time. Wciaga na calego. Co do kasy — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, da sie tez Mastercard. Pierwsza wyplate mialem na koncie w niecale 24h, e-portfele ida najszybciej. Warto zerknac na swieze oferty zaraz na 888starz download iphone zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza.

Bonus na start prezentuje sie solidnie — dorzucaja do 1500 euro plus jakies 150 zakrecen. Ruch to okolo x40, i to szczerze jest standardem, choc jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Wejscie to grosze, zalozenie konta zajela mi jakies pare minut. Apka mobilna tez jest i chodzi ok, apk ze strony.

No i teraz lyzka dziegciu — czat potrafi kaze czekac, szczegolnie w nocy. Weryfikacja konta tez mnie zirytowala, choc widocznie kwestia regulacji tak musi byc. W sumie — zostaje na razie, zdania na forach bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.

• Replies 678.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest DennisSkeft
Продолжительное употребление алкоголя вызывает опасные последствия для здоровья из-за сильной алкогольной интоксикации, а также наносит вред многим другим факторам, влияющим на качество жизни. Запой разрушает работу внутренних органов, приводит к обезвоживанию, нарушению солевого баланса, повышению давления, сбоям сердечно-сосудистой системы, обострению хронических заболеваний, депрессии, страху, бессоннице и неадекватному поведению. Чем дольше больной продолжает пить, тем больше токсинов накапливается в крови, тем тяжелее проходит процесс выхода из запойного состояния и тем выше вероятность инфаркта, инсульта, психоза, делирия, судорожных припадков и других тяжелых последствий.
Подробнее можно узнать тут - вывод из запоя на дому круглосуточно новороссийск

Guest 888starz_vrkn
Konto na 888starz mam raczej dobre kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze wrzuce swoje wrazenia. Nie bede sciemnial — dorwalem link na jakims forum i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie.

Przede wszystkim lece w automaty i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad dwa tys. gierek, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, ale prawde mowiac zwykle siedze na jednego czy dwoch tytulow. Plynnosc nie tnie na mobilce.

Jak ktos woli live — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, a jeszcze rozne game show typu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Jesli chodzi o forse — robilem BLIK-a i crypto, da sie tez krypto. Pierwszy raz mialem na koncie po jakichs 24h, na e-wallecie ida najszybciej. Jesli komus zalezy na aktualne kody i promki zaraz na 888starz bet app przed rejestracja, bo sie zmieniaja.

Pakiet powitalny jest solidnie — jest do 1500 euro plus jakies 150 free spinow. Obrot stoi na 40x, co szczerze nie jest tragedia, ale jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Prog to grosze, rejestracja trwala doslownie pare minut. Appka istnieje i chodzi ok, apk z ich stronki.

Zeby nie bylo za rozowo — support potrafi kaze czekac, zwlaszcza w nocy. Sprawdzanie dokumentow tez mnie zmeczyla, choc widocznie przy licencji to norma. W sumie — 888starz mi pasuje, zdania na forach bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use