Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 488.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_opSi
Ze dolgo casa nisem vedel, kako naprej. Potem pa sem po nakljucju nasel nekaj, kar je mi dalo novo upanje. Govorim o ambulantnem zdravljenju alkoholizma pri metodi, ki resnicno deluje. Veste, ni to le navada, ampak resna tezava. In ljudje se sramujejo prositi za pomoc. Zato svetujem, da si vzamete cas in preberete posodobljene podatke, ki so na voljo na tej povezavi: odvisnost od alkohol odvisnost od alkohol. Tam boste nasli vse potrebne informacije.

Po dolgih letih sem koncno nasel resitev. Vsak dan je bil izziv, ampak vredno je bilo vsakega truda. Ce vi ali kdo od vasih bliznjih ne ve, kam se obrniti - ne odlasajte. Srecno na tej poti!

Guest alkoholizem_hfOr
Pozdravljeni vsi skupaj. Rad bi delil nekaj z vami. Veste, alkohol je bil dolgo del mojega zivljenja. Potem pa sem po dolgem iskanju nasel odvajanje od alkohola pri Dr Vorobjevu. Mislil sem, da je to se ena prevara. Ampak sem se odlocil za ta korak. In zdaj, po koncanem programu, lahko recem, da je bilo to prelomnica v mojem zivljenju. Sam sem preucil celoten program in vsi kljucni podatki so na voljo na tej povezavi: Dr Vorobjev Dr Vorobjev. Ni lahko priznati, ampak se splaca.

Ce kdo v vasi okolici potrebuje pomoc — vzemite si cas in raziscite. Srecno vsem!

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use