Guest Maximozerse Posted Sunday at 07:03 PM Report Share Posted Sunday at 07:03 PM dark web marketplaces darknet drug links Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamesnus Posted Sunday at 07:19 PM Report Share Posted Sunday at 07:19 PM dark websites best darknet markets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CarlosTurce Posted Sunday at 08:31 PM Report Share Posted Sunday at 08:31 PM darknet market links dark web market urls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maximozerse Posted Sunday at 08:31 PM Report Share Posted Sunday at 08:31 PM bitcoin dark web dark market 2026 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chasemor Posted Sunday at 08:31 PM Report Share Posted Sunday at 08:31 PM dark web market darknet markets url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 888starz_lnMa Posted Tuesday at 07:54 PM Report Share Posted Tuesday at 07:54 PM Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Od razu widac ze liczba gierek — cos kolo 7 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu. Ze mnie klasyk — Gates of Olympus plus Gates of Olympus, standard — Pragmatic. Znajdziesz tez NetEnt i Microgaming, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Na zywo kreci Evolution — Lightning Roulette z angielskim krupierem, krupierow po polsku niestety brak, i to troche boli. Powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu i do tego 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu wynosi x40, czyli nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez cos bez depozytu po weryfikacji, choc to akcje czasowe — aktualne kody sprawdzisz na 888starz aplikacja zanim wplacisz. Kasa dzialaja przyzwoicie. Przez Skrilla wplata jest natychmiast, minimalny depozyt jakies 20-25 zl. Wyplacalem na e-portfel i schodzilo do godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow to jednak trwala cztery dni — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe. Apka na Androida siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Pod iOS jest przez TestFlight. Papiery Curacao, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach musisz ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JoshuaChubs Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago Длительный запой меняет работу нервной и сердечно-сосудистой систем. Когда алкоголь резко перестает поступать в организм, самочувствие иногда ухудшается в первые часы трезвости. Пациент чувствует тревогу, слабость, дрожь, нарушения сна, сердцебиение. У алкоголиков с большим стажем могут возникать тяжелые расстройства психики и судорожные приступы. Врач знает, какие признаки требуют усиленного наблюдения, а какие позволяют продолжить лечение дома. Узнать больше - вывод из запоя на дому москва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts