Jump to content
Dacity.Com

Downtime

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_lnMa
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Od razu widac ze liczba gierek — cos kolo 7 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Ze mnie klasyk — Gates of Olympus plus Gates of Olympus, standard — Pragmatic. Znajdziesz tez NetEnt i Microgaming, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Na zywo kreci Evolution — Lightning Roulette z angielskim krupierem, krupierow po polsku niestety brak, i to troche boli.

Powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu i do tego 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu wynosi x40, czyli nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez cos bez depozytu po weryfikacji, choc to akcje czasowe — aktualne kody sprawdzisz na 888starz aplikacja zanim wplacisz.

Kasa dzialaja przyzwoicie. Przez Skrilla wplata jest natychmiast, minimalny depozyt jakies 20-25 zl. Wyplacalem na e-portfel i schodzilo do godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow to jednak trwala cztery dni — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka na Androida siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Pod iOS jest przez TestFlight. Papiery Curacao, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach musisz ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.

Guest JoshuaChubs
Длительный запой меняет работу нервной и сердечно-сосудистой систем. Когда алкоголь резко перестает поступать в организм, самочувствие иногда ухудшается в первые часы трезвости. Пациент чувствует тревогу, слабость, дрожь, нарушения сна, сердцебиение. У алкоголиков с большим стажем могут возникать тяжелые расстройства психики и судорожные приступы. Врач знает, какие признаки требуют усиленного наблюдения, а какие позволяют продолжить лечение дома.
Узнать больше - вывод из запоя на дому москва

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use