Jump to content
Dacity.Com

Downtime

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest wyplacalne_rgei
Gram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy przelew poszedl w niecale 6 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.

Slotow jest masa — jakies 2500 tytulow, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO. Osobiscie gram w Book of Dead i Gates of Olympus, choc od miesiaca mecze megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.

Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, obrot x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Spiny leca partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na kasyna online wyplacalne zanim wplacilem — duzo mi to dalo.

Zakladanie konta poszla szybko, min. wplata to 40 zl. BLIK jest i dziala, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Tu akurat plus jak na nasz rynek.

Co mi przeszkadza? Obsluga w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja zajela dobe — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use