Jump to content
Dacity.Com

3700!

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 15.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mostbet_mspl
Gram tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play'n GO dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Pakiet na start jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet aplikacja jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use