Guest IsiahEcorm Posted August 8 Report Share Posted August 8 online pharmacy hydrocodone https://maxmedhub.top/# online pet pharmacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 888starz_cypn Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago Gram tu od jakichs pol roku, wiec chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Zapisalem sie z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek — cos kolo 5-6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu. Ze mnie klasyk — Sweet Bonanza oraz Big Bass, czyli Pragmatic. Siedzi tam sporo od Play'n GO i troche Betsoft, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Crash gry typu Aviator tez maja, mnie to nigdy nie przekonalem. Live to Evolution robi robote — Monopoly Live z angielskim krupierem, polskich stolow nie widzialem, i to troche boli. Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl plus paczka free spinow, dawkowane po kolei. Wager to x35, wiec nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada cos bez depozytu po weryfikacji, tylko ze to akcje czasowe — to co akurat leci sprawdzisz na 888starz kod na spiny zanim wplacisz. Z wyplatami — tu akurat nie narzekam. Karta depozyt jest natychmiast, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem w krypto i schodzilo jakies dwie godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja jednak byla upierdliwa — dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe. Apka na Androida jest i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze nie ma jej w Google Play, co dla wielu jest czerwona lampka. Pod iOS jest, ale przez TestFlight. Papiery Curacao, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach kazdy musi pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Na razie zostaje, bez fajerwerkow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts