Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

Guest alkoholizem_buOr
Zivjo, dolgo nisem pisal. Upam, da bo komu koristilo. Bil sem na robu, iskreno povedano. Potem pa sem po priporocilu prijatelja nasel ambulantno zdravljenje alkoholizma pri Dr Vorobjevu. Mislil sem, da je to se ena prevara. Ampak sem vseeno poskusil. In zdaj, po koncanem programu, lahko recem, da je bilo to prelomnica v mojem zivljenju. Vec o tem in o celotnem postopku si lahko preberete neposredno na uradnem viru: ambulantno zdravljenje alkoholizma ambulantno zdravljenje alkoholizma. Ni lahko priznati, ampak se splaca.

Ce se vi ali kdo od vasih bliznjih sooca s tem — vzemite si cas in raziscite. Drzim pesti za vsakega, ki se bori

• Replies 148.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_eySi
Ze dolgo casa nisem vedel, kako naprej. Potem pa sem med brskanjem po spletu nasel nekaj, kar je mi dalo novo upanje. Govorim o ambulantnem zdravljenju alkoholizma pri metodi, ki resnicno deluje. Veste, alkoholizem je bolezen. In veliko je slabih informacij. Zato vam zelim pokazati vse tehnicne podrobnosti in uradne informacije, ki so na voljo na tej povezavi: Dr Vorobjev center https://alkoholizma-zdravljenje.com. Vec o tem si preberite na spodnji povezavi.

Meni je ta pristop pomagal. Ni bilo lahko, ampak zdaj sem ponosen nase. Ce nekdo v vasi okolici potrebuje pomoc - ne odlasajte. Drzim pesti za vsakega, ki se bori

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use