Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 146.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_byOr
Pozdravljeni vsi skupaj. Upam, da bo komu koristilo. Bil sem na robu, iskreno povedano. Potem pa sem po dolgem iskanju nasel odvajanje od alkohola pri metodi, ki resnicno deluje. Mislil sem, da je to se ena prevara. Ampak sem vseeno poskusil. In zdaj, ko gledam nazaj, lahko recem, da je bilo to najboljsa odlocitev. Vec o tem in o celotnem postopku si lahko preberete neposredno na uradnem viru: Dr Vorobjev Dr Vorobjev. Odvisnost od alkohola ni sramota.

Ce iscete resitev za to tezavo — resnicno priporocam, da preberete. Nikoli ni prepozno za nov zacetek.

Guest alkoholizem_flSi
Dolga leta sem se boril sam. Potem pa sem po nakljucju nasel nekaj, kar je bilo prelomnica. Govorim o ambulantnem zdravljenju alkoholizma pri Dr Vorobjev centru. Veste, alkoholizem je bolezen. In ljudje se sramujejo prositi za pomoc. Zato vam zelim pokazati vse tehnicne podrobnosti in uradne informacije, ki so na voljo na tej povezavi: ambulantno zdravljenje alkoholizma ambulantno zdravljenje alkoholizma. Tam boste nasli vse potrebne informacije.

Po dolgih letih sem koncno nasel resitev. Ni bilo lahko, ampak vredno je bilo vsakega truda. Ce nekdo v vasi okolici ne ve, kam se obrniti - resnicno priporocam. Nikoli ni prepozno za nov zacetek.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use