Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 137.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_fvEn
Pozdravljeni. Dolgo časa nisem vedel, kam naprej. Ko gre za zdravljenje alkoholizma — veliko ljudi se muči v tišini. Prijatelj mi je priporočil en center, kjer imajo izkušnje. Govorim o Dr Vorobjev. Vse podrobnosti in izkušnje drugih ljudi najdete tukaj: zdravljenje alkoholizma zdravljenje alkoholizma Meni so res pomagali. Ni lahko priznati si, da imaš težavo. Ampak ko vidiš, da nisi sam — upanje se vrne. Več kot vredno je poskusiti. Vsak nov dan je priložnost.

Guest alkoholizem_ppkn
Dolgo sem iskal pravo rešitev. Ko sem prvič slišal za ambulantno zdravljenje alkoholizma po metodi Dr Vorobjev centra, sem bil neveren. Ampak ko sem spoznal ljudi, ki jim je uspelo — moje mnenje se je obrnilo. Odvisnost od alkohola je strašna bolezen. In najhuje je, da ljudje se sramujejo prositi za pomoč. Zato vam želim pokazati vse tehnične podrobnosti in uradne informacije, ki so na voljo na tej povezavi: Dr Vorobjev center http://alkoholizma-zdravljenje-si.com. Več o tem si preberite na spodnji povezavi.

Zdaj živim polno življenje brez alkohola. Če vas to zanima — vzemite si čas in preberite. Vsak dan je nova priložnost.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use