Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 200.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_uaMt
Konto na 888starz mam raczej jakies pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze rzuce tu pare slow. Szczerze mowiac — trafilem tu przez znajomego i zostalem na dluzej. U nas w Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec kazde takie zawsze testuje na spokojnie.

Najbardziej lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Spokojnie ponad trzy tys. automatow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa bez szukania, choc szczerze zwykle wracam do paru swoich tytulow. Plynnosc nie tnie nawet na slabszym telefonie.

Dla tych co lubia live — sa stoly od Evolution, na realnych ludziach, plus te cale teleturnieje w stylu Crazy Time. Wciaga bardziej niz myslalem. Jesli chodzi o forse — korzystam z karte i Neteller, da sie tez Mastercard. Pierwszy cashout dostalem w jakies kilka godzin, Skrillem sa najszybsze. Mozesz podejrzec biezace bonusy u 888starz apk przed rejestracja, bo to sie rusza.

Pakiet powitalny prezentuje sie przyzwoicie — jest spory procent od wplaty i do tego paczke free spinow. Wager wynosi x40, i to szczerze w normie, choc jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Wejscie niewielki, zalozenie konta zajela mi jakies pare minut. Aplikacja na androida istnieje bez wiekszych zgrzytow, instalka poza sklepem ze strony.

No i teraz lyzka dziegciu — support potrafi odpisuje z opoznieniem, szczegolnie w nocy. Sprawdzanie dokumentow tez mnie zirytowala, choc to chyba z powodu licencji tak musi byc. W sumie — 888starz mi pasuje, zdania na forach bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use