Jump to content
Dacity.Com

HAPPY NEW YEAR

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 205.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_fxMt
Na 888starz siedze chyba jakies pare miesiecy i stwierdzilem, ze podziele sie. Tak z reka na sercu — dorwalem link na jakims forum i zostalem na dluzej. W Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie.

Najbardziej krece sloty i wybor jest ogromny. Spokojnie ponad trzy tysiace automatow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead masz od reki, choc szczerze zwykle wracam do paru swoich tytulow. Plynnosc jest ok nawet na slabszym telefonie.

Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — obsluguje to Evolution, na zywca, do tego te cale teleturnieje typu Crazy Time. Zjada czas na calego. Wplaty i wyplaty — korzystam z BLIK-a i crypto, da sie tez Mastercard. Pierwsza wyplate mialem na koncie po jakichs 24h, Skrillem ida najszybciej. Jesli komus zalezy na biezace bonusy zaraz na 888starz welcome bonus jak cos, bo sie zmieniaja.

Powitalny jest calkiem niezle — jest spory procent od wplaty oraz jakies 150 free spinow. Obrot wynosi x40, co szczerze jest standardem, choc jak wszedzie trzeba przeczytac warunki. Wejscie to grosze, rejestracja zajela mi jakies dwie minuty. Aplikacja na androida dziala i jest znosna, apk ze strony.

Zeby nie bylo za rozowo — support czasem mieli wolno, szczegolnie pod obciazeniem. Weryfikacja konta tez mnie wkurzyla, choc widocznie z powodu licencji tak musi byc. W sumie — 888starz mi pasuje, opinie na forach sa rozne, dlatego sprawdz sam, bez szalenstwa na start.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use