Jump to content
Dacity.Com

New idea

Wolfie

Recommended Posts

Guest fieryplay_bimn
Siedze tu od wiosny, wiec juz chyba wypada cos napisac. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — jakies 3000 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na https://swizzpools.com/ jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Jamesfaike
Актуальный рейтинг клиник https://лучшие-клиники-лечения-геморроя.рф по лечению геморроя на 2026 год. В подборке — медицинские центры с опытными проктологами, современными методами диагностики и лечения, отзывами пациентов и информацией о стоимости процедур.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use