Jump to content
Dacity.Com

On ANOTHER new host (and more stuff)...

Wolfie

Recommended Posts

Guest 888starz_jiMn
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo sie wypowiedziec. Zapisalem sie z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow — cos kolo 6 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.

Ze mnie klasyk — Book of Dead plus Gates of Olympus, no i to samo co wszedzie. Jest tez Yggdrasil i Play'n GO, wiec dostawcy sa normalni. Aviator oczywiscie tez sa, mnie to nigdy nie przekonalem. Na zywo kreci Evolution — Crazy Time z angielskim krupierem, stolow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.

Bonus powitalny to 100% pierwszego depozytu plus paczka free spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu jest x35, wiec nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Widzialem tez bonus bez depozytu za sama rejestracje, choc to akcje czasowe — to co akurat leci sa wypisane na 888starz promo code 2026 przed rejestracja.

Z wyplatami — tu akurat nie narzekam. Blikiem wplata leci w sekunde, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem na Skrilla — schodzilo do godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja jednak mnie zmeczyla — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.

Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iPhonie bywa roznie. Formalnie Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie musisz rozwazyc samodzielnie. Dla czesci to dyskwalifikuje — mowie jak jest. Na razie zostaje, choc bez zachwytu.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_ihMa
Siedze na tym od jakichs pol roku, wiec chyba mam prawo sie wypowiedziec. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek — gdzies 6 tysiecy pozycji, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

U mnie to Gates of Olympus i Big Bass, standard — Pragmatic Play. Jest tez Play'n GO i Microgaming, wiec dostawcy sa normalni. Aviator i te crashe tez maja, mnie to nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote — Lightning Roulette po angielsku, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, i to troche boli.

Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Wager wynosi x40, standardowo, wiec trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Widzialem tez bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, choc to akcje czasowe — swieze kody promocyjne widac na 888starz app jesli ci zalezy.

Z wyplatami — tu akurat nie narzekam. Przez Skrilla przelew jest natychmiast, minimalny depozyt niecale 30 zl. Wyciagalem w krypto i szlo do godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Sprawdzanie dokumentow to jednak byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka na Androida siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze instalujesz apk recznie, bo w sklepie jej nie ma. Pod iOS jest przez TestFlight. Formalnie Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku kazdy musi ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie.

Guest 888starz_cmor
Salom, yarim yildan beri shu yerda o'ynayman, shu bois fikrimni bo'lishmoqchiman. To'g'risini aytganda, avvaliga unchalik ishongan emasman — bundan avval ikkita konторada yechib olishda nerv buzilgandi. Bu yerda esa ayni damda meni jiddiy ovoraga qo'ymadi.

Slotlar soni chindan ham ko'p — hisoblamadim, biroq chamasi 6000 atrofida bor. Ko'proq Pragmaticning mashhur o'yinlarini aylantiraman: Gates of Olympus va Sweet Bonanza. Play'n GOdan Book of Dead ham bor, NetEntning yaxshi ishlari ham yetarli. Bir narsa g'ashimga tegadi — katalog filtri ozgina chala, kerakli o'yinni topguncha biroz varaqlaysan.

Jonli dilerlar bo'limi menga ko'proq yoqadi. Evolutionning jonli stollari ishlaydi, tirik krupyelar ishtirokida ruletka va blackjack, Crazy Time ham oqshomlari odam ko'p. Internetim shahar sharoitida barqaror, shu sabab uzilish sezmadim, lekin mobil internetda goh-goh video sekinlashadi. Yangi ro'yxatdan o'tganlarga birinchi depozitga 100 foizli bonus hamda 200 ta bepul aylanish beriladi, otыgrыsh sharti 35x atrofida — rostini aytsam bu oson emas, shuning uchun men ko'pincha bonussiz o'ynayman. Deposit qilmasdan promo vaqti-vaqti bilan bo'ladi, joriy takliflarni 888starz uz orqali tekshirib ko'ring.

Ro'yxatdan o'tish ikki daqiqada tugadi, eng kam to'ldirish juda past — men 10 000 so'm chamasida boshlagandim. To'lovlarda karta, e-hamyonlar va kripto ishlaydi. Kripto orqali pul olish mening holimda bir soatgacha davom etdi, karta bilan esa bir sutkacha kutdim. Verifikatsiya talab qilingan edi, albatta — pasport surati yubordim, ertasiga tasdiqlashdi.

Telefonda ishlash yomon emas, Android uchun apk saytdan yuklanadi, sayt versiyasi ham yaxshi ishlaydi. Support chatda ruschada tez javob beradi, o'zbekcha bo'lsa har safar chiqmadi — mana shu joyi ozgina yoqmadi. Litsenziyasi Curacao, demak bizda hammasi o'z mas'uliyatingizda — buni bilib turing. O'zim har oy qancha o'ynashimni oldindan belgilab olaman va shundan oshirmayman.

Guest 888starz_bhei
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Zapisalem sie przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki — cos kolo 5-6 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, ale realnie krecisz w kolko to samo.

Ze mnie klasyk — Sweet Bonanza i Sweet Bonanza, czyli to samo co wszedzie. Znajdziesz tez Yggdrasil oraz Microgaming, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator tez maja, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Live kreci Evolution — Crazy Time jest po angielsku, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, i to troche boli.

Pakiet powitalny wynosi 100% pierwszego depozytu i do tego paczka free spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu to x40, czyli nie ma cudow — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Bywa tez cos bez depozytu za sama rejestracje, ale to rotuje — to co akurat leci sa wypisane na 888starz global przed rejestracja.

Wyplaty to dla mnie plus. Karta depozyt wchodzi od reki, prog wejscia to okolo 20 zl. Wyciagalem na Skrilla — schodzilo w kilka godzin, karta juz wolniej, ze dwa dni. KYC jednak trwala cztery dni — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Aplikacja mobilna jest i jest lzejsza od strony, z tym ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS bywa roznie. Formalnie Curacao, nie polska, wiec to nie jest licencjonowany operator w PL i rozliczenie musisz pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu.

Guest 888starz_luei
Gram tu jakies czterech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. To co uderza na starcie to ilosc slotow — jakies 7 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Nic odkrywczego: Gates of Olympus plus Sweet Bonanza, no i Pragmatic. Znajdziesz tez NetEnt i Betsoft, wiec dostawcy sa normalni. Aviator tez maja, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live obsluguje Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, stolow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.

Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl i do tego paczka free spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu jest x35, wiec realnie ciezko to wyciagnac — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada drobny no deposit po potwierdzeniu konta, ale to rotuje — aktualne kody sprawdzisz na 888starz games zanim wplacisz.

Wyplaty to dla mnie plus. Karta wplata leci w sekunde, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem w krypto i szlo jakies dwie godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow jednak mnie zmeczyla — selfie odrzucili raz, support na czacie jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka na Androida dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS jest przez TestFlight. Formalnie Curacao, zatem 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie trzeba pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use