Jump to content
Dacity.Com

On a new host (and other stuff)...

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 311.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest 888starz_ykMt
Konto na 888starz mam chyba jakies kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie ma co owijac w bawelne — dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. W Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu testuje na spokojnie.

Najbardziej krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z trzy tys. gierek, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, choc szczerze zwykle wracam do jednego czy dwoch tytulow. Plynnosc jest ok tez na kompie.

Jesli wolisz prawdziwego krupiera — jest sekcja od Evolution, na zywca, do tego rozne game show w stylu Crazy Time. Zjada czas niesamowicie. Wplaty i wyplaty — robilem Visa i Skrill, da sie tez krypto. Pierwszy raz dostalem w jakies 24h, e-portfele ida najszybciej. Mozesz podejrzec aktualne kody i promki zaraz na 888starz promo code no deposit przed rejestracja, regularnie sie aktualizuje.

Powitalny prezentuje sie solidnie — jest spory procent od wplaty oraz paczke zakrecen. Ruch to okolo x40, co szczerze w normie, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Prog to grosze, zapis poszla w doslownie pare minut. Aplikacja na androida dziala i chodzi ok, apk z ich stronki.

Nie wszystko jest idealne — obsluga czasem mieli wolno, szczegolnie pod obciazeniem. KYC tez mnie zmeczyla, ale to chyba kwestia regulacji to norma. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci bywaja mieszane, dlatego sprawdz sam, zanim wrzucisz kase.

Guest 888starz_ynMt
Na 888starz siedze juz z kilka tygodni i tak sobie pomyslalem, ze wrzuce swoje wrazenia. Nie ma co owijac w bawelne — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. Jako gracz z Polski nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie.

Najbardziej lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z trzy tysiace tytulow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead masz od reki, ale prawde mowiac zwykle siedze na paru swoich ulubiencow. Ladowanie dziala gladko tez na kompie.

Jak ktos woli live — obsluguje to Evolution, z prawdziwymi krupierami, plus te cale teleturnieje typu Crazy Time. Wciaga na calego. Co do kasy — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, obsluguje tez Mastercard. Pierwszy cashout mialem na koncie w jakies pol dnia, e-portfele sa najszybsze. Mozesz podejrzec aktualne kody i promki u 888starz bet zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza.

Powitalny prezentuje sie solidnie — dostajesz do 1500 euro plus paczke free spinow. Wager to okolo x40, co no jest standardem, choc jak zawsze warto doczytac regulamin. Wejscie jest niski, rejestracja zajela mi jakies dwie minuty. Aplikacja na androida istnieje i jest znosna, sciagalem apk ze strony.

No i teraz lyzka dziegciu — obsluga potrafi odpisuje z opoznieniem, szczegolnie wieczorami. KYC troche mnie wkurzyla, ale rozumiem, ze przy licencji inaczej sie nie da. Ogolnie — 888starz mi pasuje, opinie w sieci sa rozne, dlatego zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use