Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 490.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_ojOr
Pozdravljeni vsi skupaj. Moram povedati svojo zgodbo. Bil sem na robu, iskreno povedano. Potem pa sem po dolgem iskanju nasel odvajanje od alkohola pri Dr Vorobjev centru. Mislil sem, da je to se ena prevara. Ampak sem dal priloznost. In zdaj, ko gledam nazaj, lahko recem, da je bilo to resitev, ki sem jo iskal. Vec o tem in o celotnem postopku si lahko preberete neposredno na uradnem viru: odvisnost od alkohol odvisnost od alkohol. Ni lahko priznati, ampak se splaca.

Ce kdo v vasi okolici potrebuje pomoc — ne odlasajte s to odlocitvijo. Srecno vsem!

Guest alkoholizem_djSi
Dolga leta sem se boril sam. Potem pa sem med brskanjem po spletu nasel nekaj, kar je spremenilo vse. Govorim o ambulantnem zdravljenju alkoholizma pri Dr Vorobjevu. Veste, odvisnost od alkohola je zahrbtna. In ljudje se sramujejo prositi za pomoc. Zato priporocam, da preverite celoten postopek na spletni strani, ki so na voljo na tej povezavi: ambulantno zdravljenje alkoholizma ambulantno zdravljenje alkoholizma. Tam boste nasli vse potrebne informacije.

Meni je ta pristop pomagal. Ni bilo lahko, ampak vredno je bilo vsakega truda. Ce vi ali kdo od vasih bliznjih se sooca s to tezavo - resnicno priporocam. Srecno na tej poti!

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use