Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

Guest alkoholizem_cxOa
Že dolgo nisem vedel, kako naprej. Potem pa sem dobil pravi nasvet in vse se je začelo obračati na bolje. Govorim o zdravljenju alkoholizma pri Dr Vorobjevu. Veste, ni lahko, ampak se da premagati. In kar je najpomembneje - ni treba v bolnišnico. Več o tem in o izkušnjah pacientov si lahko preberete neposredno na uradnem viru: alkoholizem alkoholizem. Zdaj sem že pol leta trezen in ponosen nase.

Če kogarkoli, ki ga imate radi potrebuje pomoč - ne odlašajte. Srečno!

• Replies 459.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_vwkn
Veliko sem prebral in slišal o tem. Ko sem prvič slišal za zdravljenje alkoholizma po metodi Dr Vorobjeva, sem bil skeptičen. Ampak ko sem videl rezultate — moje mnenje se je obrnilo. Alkoholizem uničuje družine. In najhuje je, da ne poznajo dobrih možnosti zdravljenja. Zato vam želim pokazati vse tehnične podrobnosti in uradne informacije, ki so na voljo na tej povezavi: ambulantno zdravljenje alkoholizma http://www.alkoholizma-zdravljenje-si.com. Tam boste našli vse potrebne informacije.

Meni je ta pristop pomagal. Če se soočate s podobno težavo — to je lahko prelomnica v vašem življenju. Upam, da vam bo koristilo!

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use