Jump to content
Dacity.Com

Board upgrade!!!

Wolfie

Recommended Posts

• Replies 454.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_ztEn
Zdravo, ljudje. Dolgo časa nisem vedel, kam naprej. Ko gre za odvajanje od alkohola — ni šala. Prijatelj mi je svetoval en center, kjer imajo izkušnje. Govorim o Dr Vorobjev centru. Vse podrobnosti in izkušnje drugih ljudi najdete tukaj: odvisnost od alkohol odvisnost od alkohol Najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejel. Prvi korak je vedno najtežji. Ampak ko dobiš strokovno podporo — upanje se vrne. Več kot vredno je poskusiti. Ne obupajte!

Guest alkoholizem_bvkn
Že kar nekaj časa spremljam to temo. Ko sem prvič slišal za odvajanje od alkohola po metodi Dr Vorobjeva, sem bil skeptičen. Ampak ko sem prebral izkušnje anderen — vse se je spremenilo. Odvisnost od alkohola je strašna bolezen. In najhuje je, da ne poznajo dobrih možnosti zdravljenja. Zato vam želim pokazati vse tehnične podrobnosti in uradne informacije, ki so na voljo na tej povezavi: odvisnost od alkohol odvisnost od alkohol. Več o tem si preberite na spodnji povezavi.

Zdaj živim polno življenje brez alkohola. Če vas to zanima — to je lahko prelomnica v vašem življenju. Vsak dan je nova priložnost.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Announcements

• Create New...

Important Information

Terms of Use